Petdirect.nl is een online aanbieder van kantoorartikelen en ICT-producten. We zijn er voor zowel bedrijven, instellingen, overheid als particulieren. Dit op basis van een actueel aanbod van 20.000 scherp geprijsde kantoorartikelen, 40.000 ICT-artikelen en een logistiek systeem gebaseerd op 24-uurs levering.

Achter de schermen zijn deskundige medewerkers voor u aan de slag. Zij dragen zorg voor een goed lopende website, kunnen vragen inhoudelijk beantwoorden, komen met oplossingen en dragen zorg voor snelle levering.

Waar onderscheiden wij ons in?

Wij bieden de beste service. Hier geven wij invulling aan door onder meer een genereus retour beleid. Onze medewerkers zijn vakbekwame mensen die binnen hun vakgebied een hoog kennisniveau en ervaring hebben.

Onderdeel van de pet-groep

Petdirect.nl is onderdeel van de pet-groep (www.petonline.nl) met in totaal 4 business units, ruim 35 medewerkers en meer dan 160 jaar ervaring. Handel in combinatie met service en vakkennis zit ons in de genen. Noordelijke nuchterheid, betrokkenheid, creativiteit en oplossingsgericht denken en handelen zijn kenmerkend voor het succes van !pet.

Naast onze online winkel, zijn wij onder meer actief in de zakelijke markt met: projectinrichting, kantoorartikelen, automatisering en visuele communicatie (druk, print en sign). Met projectinrichting behoren we tot de top-5 van Nederland. De solvabiliteit en continuïteit zijn uitstekend.

Erkenning en certificering

Tijdens ons 150-jarig jubileum, werd de erkenning: “Bij Koninklijk beschikking Hofleverancier” uitgereikt. Een bevestiging van kwaliteit, continuïteit, betrouwbaarheid  en de wil altijd toonaangevend en met voorsprong in de markt aanwezig te zijn.

Daarnaast zijn wij ISO-9001 en 14001gecertificeerd.

Bij ons kunt u onder andere terecht voor al uw kopieerpapier, HP toners en cartridges, facilitaire producten, papiervernietigers, opbergmiddelen, agenda’s en kalenders en een breed scala aan kantoorartikelen.

Klanten over ons – KiyOh onafhankelijke klantbeoordelingen

KiyOh uitgangspunten:

  • Alle klanten mogen beoordelen.
  • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen.
  • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer.
  • Meld misbruik of andere zaken hier.
  • Onvoldoendes (reviewscore lager dan 6) zijn 14 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina.