!PET BOEKHANDEL GAAT VERDER ALS THE READ SHOP !PET

De in Hoogeveen gevestigde Libris boek- en kantoorvakhandel !pet gaat verder onder de formule The Read Shop. De winkel opent begin oktober na een flinke verbouwing in de huidige projectinrichting showroom, aan de overzijde van de straat.

De bekende onderneming in Hoogeveen en omstreken heeft gekozen voor The Read Shop. Een krachtige formule die aansluit bij de wensen van de hedendaagse consument. Daarnaast geeft de formule structuur en focus op het gebied van condities, assortiment, marketing, ICT en winkelbegeleiding.
Om de toekomst van de boekhandel te continueren, is gekozen voor de strategische partner The Read Shop. Harry van der Stouwe spreekt het motto ‘ondernemen met ondernemers’ aan, er wordt ondernomen en geïnnoveerd bij The Read Shop. Bijvoorbeeld met de Instore Kiosk Module.

Onze klanten kunnen op een aanraakscherm in de winkel een uitgebreider assortiment vinden dan aanwezig in de winkel, de zogenaamde longtail. Daarmee vinden onze klanten een nog breder assortiment, op een prettige manier in onze winkel. Een uitgekiend assortiment op een passend vloeroppervlak.

In augustus 2014 heeft !pet een strategische koerswijziging ondergaan. Focus op de kernactiviteiten, verlaging en flexibilisering van de kosten en versterking van de commerciële kracht zijn essentieel.

!pet ziet de samenwerking met The Read Shop als een logische stap, en kijkt daarmee met vertrouwen naar de toekomst.