Dimence wint Winning Workplace Award 2015

Het door !pet projectinrichters ingerichte Dimence Westerdok in Almelo heeft onlangs de Winning Workplace Award 2015 gewonnen! Deze Award is een tweejaarlijkse vastgoedprijs die wordt uitgereikt aan de kantoorgebruiker die op de meest vooruitstrevende en innovatieve manier invulling geeft aan ontwikkelingen op de kantoorgebruikersmarkt voor werkplekken en werkplek strategieën.

Dit jaar stond het thema productiviteit centraal. Hierbij besteedde de jury voornamelijk aandacht aan hoe huisvesting en de fysieke werkplek concreet bijdragen aan de doelstellingen van een organisatie. Uit 16 vooraanstaande organisaties selecteerde de jury Dimence, Deloitte, Uber, TenneT, Triple Double en Gemeente Rotterdam als halve finalisten. Als eerste zorggerichte organisatie heeft Dimence deze prachtige award gewonnen. Het succes defi­ni­eert de jury als een opti­male inter­actie van de mensen met hun gebouwde omge­ving waarbij de mens en het opti­male proces van zorg­ver­le­ning leidend is.

De inrichting kenmerkt zich door een zorg- en werkomgeving waarin vari­atie is in bele­ving van de ruimtes met zoveel moge­lijk natuur­lijke mate­ri­alen en heldere kleuren: gast­vrij, klant­vrien­de­lijk en modern. De uitermate duurzame inrichting heeft !pet door her-inzet en revitalisatie van gebruikt meubilair mogelijk gemaakt. Zo bestaan alle werkplekken uit secondlife bureaus en bureaustoelen, sieren gerevitaliseerde klassieke Fredericia Trinidad stoelen de ontvangstruimte en zijn bestaande houten stoelen ge-upcycled. Dat is nog eens duurzaam inrichten!

Interieurarchitect: Studio Groen + Schild
Film: Westerdok, ggz in Almelo
Publicatie: Winning Work­place, Faci­lity Mana­ge­ment Maga­zine

_DSC5025

_DSC5333

_DSC5246

_DSC5176