Lancering nieuwe webshop petdirect.nl

Gemak is de nieuwe loyaliteit

De nieuwe webshop van petdirect.nl is vandaag gelanceerd! Een strak design, veel inspiratie, hoog gebruiksgemak en een professionele uitstraling zijn kenmerkend voor onze nieuwe webshop.

Wij bieden ruim 40.000 kantoorartikelen voor zowel de particuliere als zakelijke markt en heten u met gepaste trots van harte welkom!

Meer dan alleen een webshop

Op onze nieuwe webshop wordt gemak gecombineerd met informatie en inspiratie. Zo hebben wij onder andere het sparen van waardepunten toegevoegd, op deze wijze willen wij trouwe terugkerende klant graag belonen.

Maandaanbiedingen, specials, merkenpagina’s, bij ons vindt u meer dan voldoende inspiratie om uw (kantoor)werkplek in te richten.

Extra functionaliteiten

Om het online shoppen op www.petdirect.nl nóg gebruiksvriendelijker te maken en het gemak te verhogen hebben wij naar u geluisterd en uw feedback meegenomen in de ontwikkeling. Zo werden verzendkosten in sommige browsers ten onrechte weergeven terwijl deze niet werden berekend. Dit behoort nu tot de verleden tijd, de verzendkosten worden juist berekend, zodra u de franco-vrije grens heeft bereikt versturen wij uw bestelling GRATIS!

Tijdens de ontwikkeling hebben wij vooral stilgestaan bij gemak, gevoel en beleving. Iedere bezoeker moet zich thuis voelen op onze webshop en met plezier kunnen winkelen. Door ons ruime assortiment hebben wij ons, naast deze peilers, gericht op het vernieuwen van de lay-out en een verbeterde navigatie. U kunt nu sneller en gerichter vinden wat u zoekt.

Naast de verbeterde productinformatie is het natuurlijk mogelijk dat u aanvullende informatie omtrent een product wenst te ontvangen. U kunt uw vraag telefonisch aan ons stellen, wij zitten dagelijks voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Dus geen call-centers en medewerkers die geen kennis van zaken hebben. Bij petdirect houden wij onze kennis actueel door trends en ontwikkelingen in de markt nauwlettend te volgen.

Samen met u, maken wij u graag succesvol!

Vorstelijke service in een nieuw jasje

Deze overstap hebben wij met de grootst mogelijke zorg voor u voorbereid en met succes weten af te ronden. Met gepaste trots presenteren wij en heten u van harte welkom op de nieuwe webshop www.petdirect.nl.

U kunt inloggen op uw account zoals u dat gewend bent. Om optimaal gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten van de webshop vragen wij u als enige om een nieuw wachtwoord aan te maken. Een account is niet verplicht, wel zo handig!

Met hartelijke groet,

Henk, Wilfred en Dennis