Duurzaam inkopen en maatschappelijk verantwoord ondernemen

Het groene boek

Bewustzijn over het milieu krijgt een steeds belangrijkere plaats in onze maatschappij. Wij zijn er van overtuigd dat er voor ons ook een rol is weggelegd op het gebied van milieubewust en duurzaam ondernemen. In het ‘Groene Boek’, de groene catalogus van petdirect.nl, zijn 3.000 producten met een milieuvriendelijke of duurzame claim opgenomen.

Met de Milieucatalogus kunt u uw groene assortiment eens goed onder de aandacht van uw klanten brengen. De Milieucatalogus telt ruim 180 pagina’s en is onderverdeeld in dezelfde hoofdstukken als de zakelijke catalogus. Via de volgende link kunt u onze groene catalogus Het Groene Boek bekijken.

De Milieucatalogus is onderverdeeld in de volgende hoofdstukken:

ICT en accessoires, Toners en Cartridges, Kantoormachines, Presenteren, Papierwaren, KantoorartikelenOpbergen, Schrijf- en Tekenartikelen, Postverwerking en Verpakking, Facilitaire en Kantoorinrichting.

Wat doet u aan milieubewust en duurzaam ondernemen?

Vaak kunt u met kleine aanpassingen al een groot verschil maken. Denk eens na over uw printbeleid. Print alleen als het echt nodig is en print dubbelzijdig. Kies voor energiezuinige apparatuur met een lange levensduur. Ga in zee met bedrijven, die zelf duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. En leer van anderen.

Laat uw klant zien dat u hart heeft voor milieu en maatschappij. Wij staan als organisatie achter u, dus maak gebruik van onze argumenten en mogelijkheden.

Heeft u vragen, opmerkingen of tips? Wij zitten voor u klaar. Bel met 0528 – 221 505 of stuur een e-mail naar verkoop@petdirect.nl

 

Via de volgende link kunt u onze groene catalogus Het Groene Boek bekijken.